ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:Manager of the Year 2017 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:14ος Κύκλος Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώση Διαβήτη (πρώην ΔΕΒΕ) 2017-2018
x
Livemedia Home
facebook_icon twitter_icon youtube_icon google_plus_icon instagram rss_icon

 Login / Register to Livemedia


A+ | A-
GR | EN

13/02/2017 Events | RETAILBUSINESS AWARDS 2016

Events | RETAILBUSINESS AWARDS 2016  
 

Share

5.978 total
531 live
1.189 video
2.837 photo
Views:
 
Sort by Date | Views

Παρακολουθήστε ζωντανά και on demand την 15η τελετή απονομής των RETAILBUSINESS AWARDS που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet) την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 20:00 μμ.  

  

«Ιn Retail We Trust» και για αυτό και για 15η συνεχή χρονιά, η DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS διοργανώνουν τα RETAILBUSINESS AWARDS, τον μεγαλύτερο και πλέον καταξιωμένο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας. Από το 2002 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα, η διοργάνωση τελεί κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Τα RETAILBUSINESS AWARDS έχουν στα 15 αυτά χρόνια παρουσίας τους στην Ελληνική επιχειρηματική σκηνή, επιβραβεύσει τις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, τους ανθρώπους και τις εταιρείες του Retail που επενδύουν συνεχώς και δίνουν τη μάχη της ανάπτυξης εντός και εκτός Ελλάδας, οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά.

Τον κλάδο, που ακόμη και την τελευταία επταετία, παρά τις δύσκολες συνθήκες, μεταβάλλεται συνεχώς και αποδεικνύει καθημερινά ότι παραμένει ισχυρός μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.

Θα χαρούμε να συμμετέχετε στη φετινή διοργάνωση γιατί εσείς είστε το Retail!

Τη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους στην Τελετή Απονομής των Βραβείων, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, καθώς και περισσότεροι από 850 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.

 

www.retailawards.gr