facebook_icon twitter_icon youtube_icon google_plus_icon instagram rss_icon
  1. Home
  2. News
  3. ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

Σπάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2017
Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σκέλος του 35ου Σπάρταθλον
Μετά τους τερματισμούς του πρώτου Alexandr Sorokin (No.216) από την Λιθουανία, που κάλυψε την απόσταση των 246km στον πολύ τον εξαιρετικό χρόνο των 22 ωρών και 4 λεπτών, του δεύτερου Brunner Radek (No.187) από την Τσέχικη Δημοκρατία και του τρίτου Νικόλαου Σιδερίδη (No.14) ,αλλά και του τέταρτου Ishikawa Yoshihiko (No. 110) από την Ιαπωνία, ακολούθησαν αρκετοί ακόμη αθλητές που ολοκλήρωσαν με επιτυχία το 35ο Σπάρταθλον.
Πέμπτος τερμάτισε ο Πολωνός Bialobrzeski Sebastian (No.387) ενώ στην έκτη θέση ακολούθησε η πρώτη από τις γυναικείες συμμετοχές, Patrycja Bereznowska (No.376) , με το κοινό να την αποθεώνει για την υπερπροσπάθειά της .
Στην έβδομη θέση τερμάτισε ο επίσης Πολωνός Sagan Lukasz (no. 365), στην όγδοη θέση ο Γάλλος Nicolas Cointepas (no. 202) και στην ένατη ο Ιάπωνας Shigemi Takayoshi (No.146).
O Joao Oliveira (no. 228), νικητής του 2013, τερμάτισε στην 11η θέση και κατά τη διάρκεια του τερματισμού του καταχειροκροτήθηκε και απαθανατίσθηκε από τα παιδιά της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης, φορώντας τον κόκκινο μπερέ του Πορτογαλικού Στρατού.
Την τριάδα των πρώτων γυναικών συμπλήρωσαν, η Maraz Zsuzsanna (No.335) από την Ουγγαρία , που τερμάτισε στην 10η θέση και η Niwinska Aleksandra (No. 279) από την Πολωνία στην 15η θέση γενικής.
Την τριάδα των Ελλήνων συμπληρώνουν οι Τάσιος Γιώργος (No.55) στην 18η θέση και Μαυρίκιος Χρήστος (No.39) , στην 38η θέση.
Ο κόσμος αυξήθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέμεινε, υπό τις ευνοικές καιρικές συνθήκες, αναμένοντας και τον τελευταίο αθλητή να τερματίσει εντός του χρονικού ορίου του αγώνα!
Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη συνεισφορά στην ασφάλεια των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα που προσέφερε η Τροχαία Σπάρτης, η οποία ήταν παρών σε όλες τις διασταυρώσεις.
Με την ολοκλήρωση του χρονικού ορίου των 36 ωρών για την ολοκλήρωση του αγώνα, συνολικά 265 αθλητές τερμάτισαν εγκαίρως τη διαδρομή των 246 χιλιομέτρων στα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη.
Συγκινητική ήταν η στιγμή του τερματισμού του ιερέα-δρομέα, Θεόδωρου Περπερίδη (No.29), ο οποίος τερμάτισε έχοντας τα χέρια του σηκωμένα στον ουρανό κρατώντας τη γαλανόλευκη και καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο , ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.
Οι τελευταίοι τερματισμοί των αθλητών ολοκληρώθηκαν κάτω από τις ιαχές του μεγάλου πλήθος των θεατών, και τον θαυμασμό τους , για τη υπεράνθρωπη προσπάθεια μέχρι την ολοκλήρωση των 246 χιλιομέτρων, που είναι η απόσταση από την Ακρόπολη μέχρι το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα.
Θα αποτελούσε μεγάλη παράλειψη να μην αναφερθούμε στην ακούραστη προσφορά των συνοδών, όπου σε όλη την διάρκεια της νύχτας, δεν έπαψαν να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών οι ανάγκες των οποίων αυξάνονταν, καθώς λιγόστευαν τα χιλιόμετρα που απέμεναν για τον τερματισμό τους.
Ο Δήμος Σπάρτης έχει προετοιμάσει ειδική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της πόλης για να τιμήσει τους Σπαρταθλητές, σήμερα Σάββατο 30 Σεπτρμβρίου στις 21.00
 

 

Ο ΑLEXANDR SOROKIN από την Λιθουανία είναι ο μεγάλος νικητής του 35ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ


Ο Λιθουανός Alexandr Sorokin είναι ο μεγάλος νικητής του 35ου Σπάρταθλον , αφού έφτασε πρώτος στο άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη Σπάρτη, με χρόνο 22 ώρες και 4 λεπτά επιτυγχάνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών μετά τον Γιάννη Κούρο. Ο Λιθουανός αθλητής γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 36α γενέθλιά του τερματίζοντας κάτω από τα χειροκροτήματα των κατοίκων της Σπάρτης στις 5:04 π.μ, οι οποίοι , για ακόμη μια φορά, βρέθηκαν στον τερματισμό συνεχίζοντας μία παράδοση που θέλει τους πολίτες της Σπάρτης να είναι οι πρώτοι που υποδέχονται τους υπεραθλητές. Ο Sorokin από πολύ νωρίς τέθηκε επικεφαλής του αγώνα, και παρέμεινε εκεί μέχρι και τον τερματισμό του, που ήταν συγκλονιστικός, καθώς δεν είχε κάποιον συνοδό μαζί του. Τον Alexandr υποδέχτηκε και στεφάνωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλλιώτης, καθώς και ο συντονιστής του 35ου Σπάρταθλον κ. Γιώργος Καλαντζάκος όπου του ευχήθηκε “ ότι καλύτερο στην ζωή του”
45 λεπτά αργότερα, τερμάτισε στη δεύτερη θέση ο Τσέχος Brunner Radek με χρόνο 22 ώρες και 49 λεπτά ο οποίος παρέμεινε στην δεύτερη θέση της κούρσας για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πιο συγκεκριμένα από το 27ο μέχρι και το 95ο σημείο ελέγχου. Στην τρίτη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Έλληνας αθλητής Νίκος Σιδερίδης ο οποίος εξέπληξε τους πάντες τόσο με την αποφασιστικότητά του, όσο και με την τρομερή αντεπίθεση που εξαπέλυσε στον Ιταλό πρωταθλητή Marko Bonfiglio τον οποίο και προσπέρασε στην βάση του Βουνού διατηρώντας ένα εκπληκτικό τέμπο μέχρι την κορυφή του, όπου αφού πήρε τις απαραίτητες ανάσες, εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα καθόδου του και έφτασε στον τερματισμό , δηλώνοντας ότι για να τερματίσει κάποιος σε αυτήν την σπουδαία διοργάνωση , δεν αρκεί μόνο η σωματική προετοιμασία, αλλά χρειάζεται και η αγάπη για την προσπάθεια που κάνει.
Πίσω από το Σιδερίδη , και με διαφορά 22 λεπτών, τερμάτισε ο Ιάπωνας Ishikawa Yoshihiko, πρωταθλητής των 24 ωρών του Μπέλφαστ , με χρόνο 23 ώρες και 20 λεπτά. Την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Πολωνός Bialobrzeski Sebastian , με χρόνο 24 ώρες και 30 λεπτά.
Πρώτη Γυναίκα που κατάφερε να τερματίσει , στο 35ο Σπάρταθλον , ήταν η Πολωνέζα Bereznowska Patrycja , με χρόνο 24 ώρες και 48 λεπτά , καταλαμβάνοντας την 6η θέση , έπειτα από κοπιαστική και έντονη προσπάθεια που έκανε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Στην 7η θέση ακολούθησε ο επίσης Πολωνός Lukasz Sagan, 3 λεπτά αργότερα , με χρόνο 24 ώρες και 51 λεπτά.
Μέσα στο επόμενο διάστημα , και μέχρι να λήξει το χρονικό όριο των 36 ωρών θα συνεχιστούν οι τερματισμοί των αθλητών στη Σπάρτη υπό τις επεφημίες του κόσμου που έχει μαζευτεί δίπλα στο άγαλμα του Βασιλιά Λεωνίδα, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου για να τους υποδεχθεί.
Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις σε Live Streaming , αλλά και να βρείτε φωτογραφικό υλικό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.spartathlon.gr.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο τους τερματισμούς των Sorokin και Σιδερίδη , στους παρακάτω συνδέσμους
Alexandr Sorokin : https://www.youtube.com/watch?v=Mvu7FOdJsgA
Νικόλαος Σιδερίδης : https://www.youtube.com/watch?v=6RfWQKE5JHM
 

Στις 7:00 το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου δίνεται η εκκίνηση του 35ου Σπάρταθλον, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως  !

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το πρωί, 400 αθλητές και αθλήτριες από 52 χώρες, θα ξεκινήσουν κάτω από τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως, με προορισμό το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στη Σπάρτη. Σε λιγότερο από 15 ώρες, το 35ο Σπάρταθλον, ο ιστορικός αγώνας των 246 χιλιομέτρων ξεκινά για ακόμη μια χρονιά ακολουθώντας τα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη.

Μεγάλοι αθλητές από τον χώρο των Υπεραποστάσεων, δηλώνουν παρών στη φετινή διοργάνωση, όπως o ιταλός Μarco Bonfiglio, o Ιάπωνας δρομέας ishikawa yoshihiko που είναι ο Παγκόσμιος πρωταθλητής των 24 ωρών του Belfast, μαζί με τον δεύτερο παγκόσμιο πρωταθλητή του Μπέλφαστ τον Πολωνό αθλητή Bialobrzeski sebastian  και ο πολύς  Joao Oliveira από την Πορτογαλία που έχει κερδίσει το Σπάρταθλον του 2013 .  Από τις γυναίκες είναι η πρώτη και η δεύτερη Beresnowska και Nivinska και φυσικά η πολύ γνωστή στον χωρό των υπεραποστάσεων  Σύλβια Λιούμπικς, η οποία έχει τερματίσει 6 φορές τον αγώνα, εκ των οποίων οι δύο στην πρώτη θέση.

Στον αγώνα παίρνουν μέρος 60 Έλληνες δρομείς, εκ των οποίων 4 γυναίκες, μεταξύ αυτών και η Γεωργία Μήτσιου από την Κοζάνη, η οποία και φέτος θα δώσει την δική της μάχη για τον τερματισμό. Στην κατηγορία των ανδρών το παρών δίνουν και πάλι οι Μάριος Φουρνάρης με 14 τερματισμούς, ο Απολλώνιος Γκόγκος με 13, και ο Βορειοελλαδίτης Γιώργος Κρυστάλλης με 10. Ο Νίκος Σιδερίδης από την Καβάλα, που ήταν ο πρώτος περυσινός Έλληνας δρομέας , θα προσπαθήσει και φέτος να επαναλάβει τον περσυνό του στόχο.

Σε όλο το μήκος της διαδρομής των 246 χιλιομέτρων, υπάρχουν συνολικά 74 σταθμοί ανεφοδιασμού που παρέχουν στους αθλητές νερό, ισοτονικά και τροφή, καθώς και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστούν.

Κατά την ενημέρωση των αθλητών, αθλητριών και συνοδών τους που πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο Φοίνιξ (περιοχή Γλυφάδας) το Μέλος του Διεθνές Συνδέσμου «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ»και τέως Πρόεδρος κ. Παπαδημητρίου αφού καλωσόρισε τους αθλητές ,έκανε την τεχνική ενημέρωση του αγώνα, παρουσιάζοντας τη διαδρομή, τα μέτρα ασφαλείας και τα χρονικά περιθώρια που έχουν στη διάθεσή τους πριν τον καθορισμένο χρόνο κλεισίματος των σημείων ελέγχου. Ο κ. Παπαδημητρίου κλείνοντας την ομιλία του τόνισε πώς το “Σπάρταθλον” είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπεραποστάσεων IAU και τέλος ευχήθηκε, καλή επιτυχία σε όλους και όλες.

Την προσπάθεια των αθλητών μέσα στο διήμερο που ακολουθεί, (29 και  30 Σεπτεμβρίου), μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε Live Streaming μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.spartathlon.gr.

Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ιστορικός υπερμαραθώνιος που λαμβάνει χώρα στο τέλος του Σεπτέμβρη κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένας από πλέον δύσκολους αγώνες υπεραποστάσεων παγκοσμίως και παράλληλα πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος λόγω του ιστορικού του υπόβαθρου. Το Σπάρταθλο αναβιώνει τα βήματα του Φειδιππίδη, ενός αρχαίου Αθηναίου δρομέα μεγάλων αποστάσεων, ο οποίος το 490 π.Χ., πριν από τη μάχη του Μαραθώνα, εστάλη στη Σπάρτη να ζητήσει βοήθεια στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι Έλληνες με τους Πέρσες.

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, ο Φειδιππίδης έφτασε στη Σπάρτη μια μέρα μετά την αναχώρησή του από την Αθήνα.

Το 1984 ιδρύθηκε ο Διεθνής Σύνδεσμος «ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ», ο οποίος από τότε μέχρι σήμερα διοργανώνει ανελλιπώς τον αγώνα κάθε Σεπτέμβρη. Η επιλογή του μήνα αυτού έγινε, διότι τότε τοποθετεί χρονικά ο Ηρόδοτος την αποστολή του Φειδιππίδη στην Σπάρτη.

 Περισσότερες πληροφορίες:

Επόμενος Αγώνας Σπάρταθλον
29 - 30 Σεπτεμβρίου 2017

=====================

Το 35ο Σπάρταθλον συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια της νύχτας με μεγάλο ενδιαφέρον.
Το 35ο Σπάρταθλον, ο ιστορικός αγώνας υπεραποστάσεων 246 χιλιομέτρων γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστικός , καθώς πέφτει η νύχτα και αναμένεται να φέρει αρκετές ανακατατάξεις στους εξαιρετικούς αθλητές οι οποίοι πλασάρονται εντός της πρώτης δεκάδας.
Ο Λιθουανός Sorokin Alexandr (No. 216) εξακολουθεί να προηγείται σταθερά στην πρώτη θέση του αγώνα μετά και το 47ο σημείο ελέγχου ( που έφτασε σε 13 ώρες και 17 λεπτά ), ενώ τον καταδιώκει με μια διαφορά 30 λεπτών ο Brunner Radek ( No.187) από την Τσέχικη Δημοκρατία. Στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης και περίπου 40 λεπτά πίσω, εναλλάσσονται δύο μεγάλα ονόματα του Σπάρταθλον, ο Νικόλαος Σιδερίδης (Νο.14) και ο Ιταλός Marco Bonfiglio (no. 367) με διαφορά ενός λεπτού μεταξύ τους. Στην 5 θέση ακολουθεί ο Ιάπωνας , νικητής των 24 ωρών στο Μπέλφαστ , Ishikawa Yoshihiko (No.110)
Αξιέπαινη η προσπάθεια του Νικόλαου Σιδερίδη, ο οποίος 100 μέτρα πριν το σημείο ελέγχου ( κατά τη διάρκεια της ανάβασης , από το Μαλανδρίνο μέχρι τη βάση του βουνού) προσπέρασε για ακόμη μια φορά τον << προσωπικό του αντίπαλο στη διοργάνωση >> Ιταλό Marco Bonfiglio , ξεπερνώντας τον εαυτό του .
Οι χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της νύχτας (11 βαθμοί κελσίου και με την υγρασία να αγγίζει το 100%) , ο αέρας εντάσεως 5 μποφόρ , αλλά και η δύσκολη ανάβαση του Παρθένιου Όρους αναμένεται να δυσκολέψουν τους αθλητές που έχουν διανύσει ήδη περισσότερα από 159,5 χιλιόμετρα και υπολείπονται 83,7 . Ο πρώτος αναμένεται να τερματίσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ τον αγώνα συνεχίζουν 350 αθλητές και αθλήτριες!
Παρακολουθείστε όλες τις εξελίξεις σε Live Streaming μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.spartathlon.gr.


video
video
video
video
video
video
video
video
video
video
ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

Εικόνα 292586

Εικόνα 292587

Εικόνα 292588

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 246 ΧΛΜ

© 2018 - Livemedia. All Rights Reserved