A+ | A-
GR | EN

 Login / Register to Livemedia


facebook_icon twitter_icon youtube_icon google_plus_icon instagram rss_icon

Ομάδα


Στάθης Παρχαρίδης
CEO

Ιδρυτής, βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της INVENTICS Α.Ε. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάνατζμεντ και την Επιχειρησιακή Έρευνα και διδακτορικό τίτλο στην Οικονομική Επιστήμη. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Inventics από το 2000 μέχρι σήμερα, με εμπειρία στην οργάνωση συνεδρίων και τη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου.
  Ειρήνη Συράκη
Chief Editor

Η Ειρήνη Συράκη ξεκίνησε τη συνεργασία της μαχητικά με το διαδικτυακό κανάλι Livemedia.gr με σκοπό να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον άνθρωπο, τις εξελίξεις και τις δράσεις, που λαμβάνουν χώρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στόχοι της είναι η έρευνα και η δημοσιοποίηση σημαντικών γεγονότων από όλο τον κόσμο αμερόληπτα, με τη βοήθεια του έμπειρου και δυναμικού επιτελείου του Livemedia, που πρωταγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια.
  Αθηνά Παπαδοπούλου
Account & Social media manager

Απόφοιτος οικονομικού τμήματος πανεπιστημίου και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα "Πληροφορική και Διοίκηση" του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου γίνεται μέλος της ομάδας και συμμετέχει ενεργά στα project του Livemedia.

Κωνσταντίνα Κατσαράκη
Production Assistant

Υπεύθυνη των καθημερινών διεργασιών της παραγωγής και συντονισμός της ομάδας. Στενή συνεργασία με τη δημοσιογραφική ομάδα για την εύρεση και ανάπτυξη νέων θεμάτων και ιδεών καθώς επίσης και για την εύρεση υλικού για την  παραγωγή των ρεπορτάζ και βίντεο. Διαχείριση προϋπολογισμού παραγωγής και στενή συνεργασία με τον project manager κατά τις ζωντανές μεταδόσεις.

Γιάννης Χατζηϊορδάνου
Livemedia Partner

Μετά από πολλά χρόνια τριβής στο χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας, από το 2009 ξεδιπλώνει το ταλέντο του σαν libero στην ομάδα του Livemedia. Πωλήσεις, customer support, project management, φωτογραφίσεις και ζωντανές μεταδόσεις είναι μερικές από τις καθημερινές αποστολές του.
 
Γιώργος Σπαθαράκης
Livemedia Partner

Έχει σπουδάσει interior design & applied arts. Από το 2001 δουλεύει ως διακοσμητής, 3D designer, σκηνογράφος και Art director. Το 2011 μπήκε στην ομάδα και ασχολείται με την παραγωγή εκδηλώσεων και την προώθηση των υπηρεσιών του Livemedia.
 
Γιώργος Κυριακίδης
Livemedia Partner

Με πάθος για την εικόνα και τον ήχο τα εργαλεία που επιλέγει είναι κομμάτι του εαυτού του. Συνεργάτης του Livemedia, με βάση την Αθήνα, με μεταπτυχιακές σπουδές στην παραγωγή ψηφιακών μέσων (Msc Digital Media Production - Oxford Brookes University) και εχοντας αφιερώσει χρόνια έρευνας για να βρει τις ιδανικές επιλογές μηχανημάτων  στήνει και δίνει αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο απαιτητικά project. 


Παναγιώτης Βαϊρλής
Livemedia Partner

Με σπουδές στο μοντάζ και 15ετή εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης εξειδικεύεται στο μοντάζ, το master control, το στούντιο και τις εξωτερικές μεταδόσεις. Συνεργάτης του Livemedia απο τον Μάρτιο του 2015, αναλαμβάνει το μοντάζ, το webcasting και τις audiovisual (A/V) υπηρεσίες των μεταδόσεων.
  Χάρης Τσιρινίδης
Livemedia Crew
 
Με σπουδές στο montage και την καταγραφή και ενεργό μέλος του Livemedia συμμετέχει και επανδρώνει την ομάδα από το 2011.
  Αναστασία - Ελένη Σιβένα
Team and Sales

Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το 2008 έως το 2010.Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας Συντάκτες & Ρεπόρτερς της Σιβιτανιδείου Σχολής. Επί πτυχίω φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

  Δημήτρης Καπίστρας
Livemedia Crew

Το 2010 ολοκλήρωσε τις πρώτες σπουδές του στον τομέα της φυσικοθεραπείας. τον Ιούνιο του 2014 ολοκληρώνει το bachelor του σε συνεργασία με το University of East London. Από το 2012 ασχολείται με την οπτικοακουστική κάλυψη εκδηλώσεων, καθώς και την online μετάδοση τους.
  Παύλος Κοσμίδης
Livemedia Crew

Σκηνοθέτης, παραγωγός, συντάκτης και cameraman προσθέτει στο Livemedia το πάθος του για την εικόνα.
 
Mike Μητακίδης
Livemedia Partner

Με έδρα το Λονδίνο και επί σειρά ετών πίσω από την κάμερα για την ελληνική τηλεόραση της Αγγλίας, φέρει εις πέρας τις μεταδόσεις του εξωτερικού.
  Τέσσα Μαύρου
Sales

Με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και δραστηριότητα στην αγορά του διαδικτύου, αποτελεί πυλώνα στην ομάδα του Livemedia.
 
 
Λήδα Παπαδοπούλου
Sales

Καταξιωμένη Σύμβουλος Επικοινωνίας ξεχωρίζει στο χώρο από το 1992.  'Εχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας της Βορείου Ελλάδος.
 
Ολίνα Ευθυμιάδου
Western Europe Sales

Με έδρα το Λονδίνο είναι η Livemedia συνεργάτης που συνδέει την Ελλάδα με το εξωτερικό.
 
Άρης Κατσικαρίδης
Senior Software Engineer

Μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα (Msc) και πτυχίο στη Φυσική. Έχει πολυετή εμπειρία σε: Computer Systems & Embedded Systems
Programming.
  Σάββας Παναγιωτίδης
Systems Administrator and cloud server management

Σπούδασε Πληροφορική & Επικοινωνίες στο ΤΕΙ Σερρών. Μετά από πολυετή εμπειρία ως ΙΤ σε εταιρίες του χώρου, ανέλαβε τη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και την τεχνική υποστήριξη πελατών.
Ρία Ξανθοπούλου
Accounting

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών στο ICBS College. Έχει πολυετή εμπειρία στα οικονομικά ανωνύμων εταιριών (Α.Ε.) και από το 2000 είναι η υπεύθυνη λογιστηρίου της εταιρείας.

 Ελευθερία Λάμπρου
Legal

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακό στο εργατικό δίκαιο. Από το 2001 ασχολείται με θέματα αστικού και εμπορικού δικαίου, αλλά και με θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.