facebook_icon twitter_icon youtube_icon google_plus_icon instagram rss_icon
  1. Home
  2. News
  3. Το T-Roc είναι το νέο SUV της VW Τολμηρό!!! Ακόμη μία πτυχή στην offroad περ...

Το T-Roc είναι το νέο SUV της VW Τολμηρό!!! Ακόμη μία πτυχή στην offroad περ...

Το T-Roc είναι το νέο SUV της VW   
Τολμηρό!!!

Ακόμη μία πτυχή στην offroad περ...
Το T-Roc είναι το νέο SUV της VW
Τολμηρό!!!

Ακόμη μία πτυχή στην offroad περιπέτεια δίνει η VW με την παρουσίαση το νέου της SUV, που ακούει στο όνομα T-Roc. Από την παρθενική του εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, εντυπωσιάζει, χάρις τις ξεχωριστές πινελιές που συνοδεύουνε το αμάξωμά του. Έχει μήκος, 4,23 μέτρα είναι μικρότερο από τον μεγάλο του αδερφό το Tiguan, χωρίς όμως να ακολουθεί τα συντηρητικά χαρακτηριστικά του. Ένα νεανικό Look, ιδιαίτερα σπόρτιφ, συνοδεύει τον στιλιστικό αέρα του μοντέλου ,ξεκινώντας από την μπροστινή του μάσκα με τα σύγχρονα φώτα τύπου Led τα οποία δένουν οπτικά με την χρωμιωμένη διακοσμητική γραμμή που φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του Τ-ROC. Μπορεί να θυμίζει κάπου το Q2 όμως διαφέρει κατά πολύ, τόσο από τις ξακάθαρες γραμμές του αμαξώματος του , όσο και από ξεχωριστή σχεδίαση του πίσω μέρους τους, που ξεκινάει από την αεροτομή και επεκτείνεται στα πίσω φώτα , τα οποία κλέβουν την παράσταση όταν είναι αναμμένα, και ολοκληρώνεται στις χρωμιωμένες απολήξεις του πίσω προφυλακτήρα. Το lοοκ του T-ROC συνοδεύεται από έναν συνδυασμό 34 χρωμάτων, που το χαρακτηρίζουν σαν το πρώτο SUV της αγοράς που έχει διαφορετικό χρώμα αμαξώματος και οροφής.

Στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, με το άνοιγμα της πόρτας μιά έκπληξη περιμένει τον οδηγό, καθώς το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος, καλύπτει περιφερειακά τόσο την κονσόλα όσο και το ταμπλό, μεταφέροντας το νεανικό εξωτερικό στύλ του μοντέλου, στο εσωτερικό, χαρίζοντας ακόμη μία ευχάριστη εικόνα στους επιβάτες.
Όλη η σύγχρονη τεχνολογία έχει ενσωματωθεί επάνω στο T-ROC με σκοπό την απόλυτη ασφάλεια , όχι μόνον των επιβατών του , αλλά και των υπολοίπων οδηγών – πεζών, που συνυπάρχουν στο οδόστρωμα.
Στο κέντρο του ταμπλό μία μεγάλη οθόνη που οι διαστάσεις της αναλόγως την έκδοση ξεκινούν από τις 6,5 και φτάνουνε τις 8 “ φιλοξενεί όλες τις λειτουργίες συνδεσιμότητας, και επικοινωνεί πολύ εύκολα με το προσωπικό σας smartphone , όπου έχει και την δυνατότητα να το φορτίζει ασύρματα!!
Η παθητική ασφάλεια για την VW έχει μεγάλη σημασία. Αυτό αποδεικνύεται από την τοποθέτηση των τελευταίων συστημάτων υποβοήθησης, τα οποία , διατίθενται ακόμη και στην βασική έκδοση, του T-ROC. Το Automatic Post-Collision Braking, City Emergency Braking, Lane Assist, και Front Assist με Pedestrian Monitoring περιλαμβάνονται στην έκδοση Discover και στην ADVANCE και EXPERIENCE προστίθενται το Adaptive Cruise Control, το Rear Traffic Alert, το Park Assist, και το Traffic Jam Assist, τα οποία πλέον θεωρούνται απολύτως απαραίτητα, και γιαυτό άλλωστε το T-ROC έχει βραβευτεί για την ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες του, από τον διεθνή, οργανισμό, NCAP.
Οι χώροι του καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μιας πενταμελής παρέας, η οποία θέλει να αποδράσει απολαμβάνοντας όχι μόνον την φύση, αλλά και το αγαπημένο της άθλημα. Τα 445 λίτρα αποθηκευτικού χώρου, χωρούν άνετα την οποιαδήποτε περιπέτεια χωρίς όμως, να “κάνουνε έξωση” στην ρεζέρβα του αυτοκινήτου. Ένα στοιχείο απαραίτητο για οποιαδήποτε απόδραση, τολμήσει να πραγματοποιήσει ο οδηγός ενός T-ROC.

Τα κινητήρια σύνολα που κινούνε το VW T-ROC ξεκινούνε από τα 1.000κ.εκ με τον 1.0TSI απόδοσης 115 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και μας άρεσε πολύ!
Για όσους επιθυμούν μια πιο δυνατή έκδοση τότε ο 1.5 TSI των 150 ίππων,έρχεται να εκπληρώσει τις επιθυμίες, όσων ζητούνε κάτι περισσότερο από τα 1000 κυβικά. Διατίθεται τόσο με μηχανικό, όσο και με αυτόματο κιβώτιο DSG και με τετρακίνηση, 4motion. Η top έκδοση που συνοδεύει το μοντέλο είναι η δίλιτρη 2.0 TSI με 190 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η γκάμα των κινητήρων ξεχωρίζει τόσο για την ελαστικότητά τους, όσο και για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Όλες οι τετρακίνητες εκδόσεις του T-ROC θα διατίθενται με 4 λειτουργίες, πρόσφυσης, οι οποίες θα βγάζουν το αυτοκίνητο από τις δυσκολίες, με την περιστροφή ενός κουμπιού. Δύο θέσεις για εκτός δρόμου οδήγησης, και άλλες δύο για κίνηση σε άσφαλτο, θα είναι στην διάθεση του οδηγού, σύν τα έξτρα προγράμματα τα οποία σετάρουν ανάρτηση, καθώς και τις υπόλοιπες λειτουργίες της τετρακίνησης.
Οι τιμές απόκτησης του νέου VW T-ROC θα ξεκινούν από 19.650euros και τα πρώτα μοντέλα θα κάνουνε την εμφάνισή τους στις Ελληνικές αντιπροσωπείες τον προσεχή Ιανουάριο.
more...
Εικόνα 301430

Εικόνα 301431

Εικόνα 301432

Εικόνα 301433

Εικόνα 301434

Εικόνα 301435

Εικόνα 301436

Εικόνα 301437

Εικόνα 301438

Εικόνα 301439

Εικόνα 301440

© 2018 - Livemedia. All Rights Reserved