ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:Ζωντανά ο χάρτης με τα κρούσματα του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο
x
Livemedia Home
A+ | A-
GR | GLOBAL | UK

 Login / Register to Livemedia


29/05/2014 Congresses | 47ο ΠΟΣ

Congresses | 47ο ΠΟΣ  
 

Share

427.823 total
49 live
199.899 video
224.408 photo
Views:
 
Sort by Date | Views
Παρακολουθήστε το 47ο οφθαλμολογικό συνέδριο αποθηκευμένα για on demand παρακολούθηση:

Για το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη, που σε λίγες ημέρες θα ανοίξει τη φιλόξενη αγκαλιά της για να υποδεχθεί πλήθος Οφθαλμιάτρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα τιμήσουν με τη παρουσία τους τις εργασίες του 47ου Πανελληνίου Οφθαλμολογικού συνεδρίου.

Οι ταχείς ρυθμοί εξέλιξης στην Οφθαλμολογική γνώση καθιστούν αναγκαία τη διαρκή επιστημονική ενημέρωση.

Για το λόγο αυτό, το επιστημονικό πρόγραμμα δομήθηκε με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων. Των νέων συναδέλφων, που αναζητούν την επιστημονική τους ολοκλήρωση και αναμφισβήτητα αποτελούν το μέλλον της Ελληνικής Οφθαλμολογίας, αλλά και όλων των μαχόμενων οφθαλμιάτρων, που σε ένα ασταθές επαγγελματικό περιβάλλον, αναζητηθούν ουσιαστική ενημέρωση και εκπαίδευση.

Καταξιωμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τη κλινική και τη χειρουργική τους εμπειρία, τις καινοτόμες προσεγγίσεις και τα ερευνητικά τους επιτεύγματα.

Στο φετινό συνέδριο θελήσαμε να δώσουμε ένα χαρακτήρα μεγαλύτερης εξωστρέφειας, φιλοξενώντας νέους οφθαλμιάτρους της Ευρώπης, καθώς και τον πρόεδρο της SOE, με σκοπό να συζητηθούν σημαντικά θέματα εκπαίδευσης και να χαραχθούν δρόμοι συνεργασίας με άλλα Ευρωπαϊκά κράτη. Παρούσες θα είναι και διακεκριμένες προσωπικότητες από το εξωτερικό (Αμερική και Ευρώπη), καθώς και επικεφαλείς Παν/κων Οφθαλμολογικών κλινικών γειτονικών Χωρών. Το Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό συνέδριο αποτελεί το κορυφαίο ετήσιο επιστημονικό γεγονός για την Ελληνική Οφθαλμολογική κοινότητα.

Με χαρά σας περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη, γιατί η συμμετοχή όλων μας αποτελεί τη δύναμη του συνεδρίου μας.

Με τιμή,
Δρ Νικόλαος Β. Κοζέης
Χειρουργός Οφθαλμίατρος – Παιδοφθαλμίατρος
Πρόεδρος ΟΕΒΕ
11:02