ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ: Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2019 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ: Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2019 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ: Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2019
x
Livemedia Home
facebook_icon twitter_icon youtube_icon google_plus_icon instagram rss_icon

 Login / Register to Livemedia


A+ | A-
GR | GLOBAL | UK

01/06/2018 Events | Prom Racing Team 2018

Events | Prom Racing Team 2018  
 

Share

2.712 total
583 live
1.155 video
Views:
 
Sort by Date | Views

 Παρακολουθήστε ζωντανά και αποθηκευμένα μέσα από μια ξεχωριστή εκδήλωση στην Μαρίνα Φλοίσβου, την παρουσίαση του νέου αγωνιστικού μονοθεσίου P18 από την ομάδα Prom Racing του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. 

Το μονοθέσιο αυτό και οι φοιτητές της ομάδας πρόκειται να εκπροσωπήσουν το Πολυτεχνείο και την Ελλάδα στους διαγωνισμούς Formula Student East και Formula Student Czech Republic σε λιγότερο από δύο μήνες. Η ομάδα δημιουργήθηκε το 2008 και φέτος γιορτάζει 10 χρόνια από την ίδρυσή της.


Πρόγραμμα Εκδήλωσης:
-Εισαγωγή
* Ομιλία από τον Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ, Δρ. Χριστόφορο Βοσνιάκο, Καθηγητή στον Τομέα Τεχνολογίας των Κατεργασιών.
* Ομιλία από τον Υπεύθυνο Καθηγητή της Ομάδας, Δρ. Δημήτριο Κουλοχέρη, Επίκουρο Καθηγητή στον Τομέα Μηχανολογικών Κατασκευών και Αυτομάτου Ελέγχου.
* Ομιλία από Διοικητικό Στέλεχος της Μαρίνας Φλοίσβου.
-Διαγωνισμός Formula Student
-Ομάδα Prom Racing
* Ομιλία από τον Σταύρο Πατηνιώτη, Mechanical Engineer στην Jaguar Land Rover και Αρχηγό της Prom Racing 2016
* Ομιλία από την Ευφημία Παναγιωτάκη, Data Processing Engineer στην William Martini Racing F1 Team και Υπεύθυνη Business & Marketing της Prom Racing 2016
-Prom Racing 2017 και 2018 Timeline
* Austria 2017
* Design
* Manufacturing
* Testing
* Sponsors
-Αποκάλυψη του P18