ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:Αντιπαραθέσεις στην Οφθαλμολογία: Διαθλαστική Χειρουργική, Καταρράκτης, Αμφιβληστροειδής, Γλαύκωμα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:33o Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη
x
Livemedia Home
facebook_icon twitter_icon youtube_icon instagram rss_icon

 Login / Register to Livemedia


A+ | A-
GR | GLOBAL | UK

09/11/2019 Events | Smart Education "Gamification & Εκπαίδευση"

Events | Smart Education  
 

Share

428 total
29 live
61 video
77 photo
Views:
 
Sort by Date | Views

Παρακολουθήστε την 3η ημερίδα SMART EDUCATION, με θέμα: "Gamification & Εκπαίδευση" που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη και θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβριου 2019.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο των γενικότερων δράσεων των Εκπαιδευτηρίων ως Microsoft Showcase School και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ, του Δήμου Θέρμης, του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη, της RobotixLab, της Eduact και της Technokids/Technoplus.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορά την ενσωμάτωση μηχανισμών του παιχνιδιού στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Στο πλαίσιο της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από ειδικούς, καθηγητές πανεπιστημίου, εκπρόσωπους της Microsoft και άλλων καινοτόμων εταιριών, ερευνητές και εκπαιδευτικούς για:

Την ενσωμάτωση μηχανισμών του παιχνιδιού στην εκπαίδευση

· Τα serious games
· Τα επικίνδυνα ηλεκτρονικά παιχνίδια
· Τα εργαλεία της Microsoft
· Την αξία του προγραμματισμού στη ζωή μας
· Τη ρομποτική

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.