Livemedia Home
A+ | A-
GR | GLOBAL | UK

 Login / Register to Livemedia


Ομάδα


Στάθης Παρχαρίδης
CEO

Ιδρυτής, βασικός μέτοχος και Διευθύνων Σύμβουλος της INVENTICS Α.Ε. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Μάνατζμεντ και την Επιχειρησιακή Έρευνα και διδακτορικό τίτλο στην Οικονομική Επιστήμη. Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Inventics από το 2000 μέχρι σήμερα, με εμπειρία στην οργάνωση συνεδρίων και τη ζωντανή μετάδοση εκδηλώσεων μέσω διαδικτύου.
  Ειρήνη Συράκη
Chief Editor

Η Ειρήνη Συράκη ξεκίνησε τη συνεργασία της μαχητικά με το διαδικτυακό κανάλι Livemedia.gr με σκοπό να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον άνθρωπο, τις εξελίξεις και τις δράσεις, που λαμβάνουν χώρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στόχοι της είναι η έρευνα και η δημοσιοποίηση σημαντικών γεγονότων από όλο τον κόσμο αμερόληπτα, με τη βοήθεια του έμπειρου και δυναμικού επιτελείου του Livemedia, που πρωταγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια.
  Αθηνά Παπαδοπούλου
Account & Social media manager

Απόφοιτος οικονομικού τμήματος πανεπιστημίου και με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα "Πληροφορική και Διοίκηση" του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου γίνεται μέλος της ομάδας και συμμετέχει ενεργά στα project του Livemedia.
 
Βασίλης Αθανασιάδης

Operational Manager

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ICBS College. Μετά από 17 χρόνια εμπειρίας στο χρηματιστηριακό χώρο, εντάχθηκε στην εταιρεία το 2016 ως project manager.

 
Γιώργος Σπαθαράκης
Livemedia Partner

Έχει σπουδάσει interior design & applied arts. Από το 2001 δουλεύει ως διακοσμητής, 3D designer, σκηνογράφος και Art director. Το 2011 μπήκε στην ομάδα και ασχολείται με την παραγωγή εκδηλώσεων και την προώθηση των υπηρεσιών του Livemedia.
 
Γιώργος Κυριακίδης
Livemedia Partner

Με πάθος για την εικόνα και τον ήχο τα εργαλεία που επιλέγει είναι κομμάτι του εαυτού του. Συνεργάτης του Livemedia, με βάση την Αθήνα, με μεταπτυχιακές σπουδές στην παραγωγή ψηφιακών μέσων (Msc Digital Media Production - Oxford Brookes University) και εχοντας αφιερώσει χρόνια έρευνας για να βρει τις ιδανικές επιλογές μηχανημάτων  στήνει και δίνει αποτέλεσμα ακόμα και στα πιο απαιτητικά project. 


Γιάννης Χατζηϊορδάνου
Livemedia Partner

Μετά από πολλά χρόνια τριβής στο χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας, από το 2009 ξεδιπλώνει το ταλέντο του σαν libero στην ομάδα του Livemedia. Πωλήσεις, customer support, project management, φωτογραφίσεις και ζωντανές μεταδόσεις είναι μερικές από τις καθημερινές αποστολές του.
  Δημήτρης Τζέκος
Livemedia Crew

Σπούδασε Πληροφορική στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον κλάδο της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Περιβάλλον Android.

  Χάρης Τσιρινίδης
Livemedia Crew
 
Με σπουδές στο montage και την καταγραφή και ενεργό μέλος του Livemedia συμμετέχει και επανδρώνει την ομάδα από το 2011.
  Αναστασία - Ελένη Σιβένα
Team and Sales

Φοίτησε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από το 2008 έως το 2010.Απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας Συντάκτες & Ρεπόρτερς της Σιβιτανιδείου Σχολής. Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 
Παντελής Τζερτζεβέλης
Journalist

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη ,το 1966. Δεν άργησε να έρθει σε επαφή με την περιπέτεια και την φύση. Το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε να ασχοληθεί με τον Αθλητισμό. Στην συνέχεια μαγεύεται από τον κόσμο του ποδηλάτου και λαμβάνει μέρος σε αγώνες ποδηλασίας με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Αρχίζει να ασχολείται επαγγελματικά με την Φωτογραφία. Αρθρογράφησε σε αναρίθμητα περιοδικά για την περιπέτεια και τις ομορφιές της Ελλάδας, ενώ συνεχίζει την έντονη παρουσία του σε ραδιόφωνα. Ο βραβευμένος δημοσιογράφος, συνεχίζει να εκδηλώνει την αγάπη του για τον αθλητισμό και τα outdoor sports μέσα από το φακό του Livemedia και την περισσή φαντασία της πένας του, ενημερώνοντας τους λάτρεις του είδους.
 
Χιονία Βλάχου - Μπλιάτκα
Journalist

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και του τμήματος Δημοσιογραφίας του Ομίλου Ξυνή. Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και "Αγγελιοφόρος", καθώς και με πολιτιστικά περιοδικά και ραδιοσταθμούς. Συμμετείχε σε παραγωγές ντοκιμαντέρ και επιμέλειες βιβλίων. Ασχολείται επίσης με την οργάνωση συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων καθώς και δράσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από το 2016 συνεργάζεται με το LIVEMEDIA σε τηλεοπτικές παραγωγές και εκδηλώσεις. Είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Κώστα Μπλιάτκα και έχει ένα γιο, το Δημήτρη.
 

Γιώργος Φωτέλης
Livemedia Journalist - Crew

Ο Γιώργος Φωτέλης σπούδασε στο Wolverhampton University, Broadcasting Journalism και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Contemporary Media. Ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος, περνώντας και από το WEB TV του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, αλλά σύντομα γνώρισε το ευρύτερο φάσμα της επικοινωνίας το οποίο τον συνεπήρε. Το 2016 εντάχθηκε στο Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως Press Officer Assistant. Αγαπάει την αλληλεπίδραση με τον κόσμο και στόχος του είναι να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά, έτσι από το 2018 είναι μέλος της δυναμικής ομάδας του Livemedia!

 
Mike Μητακίδης
Livemedia Partner

Με έδρα το Λονδίνο και επί σειρά ετών πίσω από την κάμερα για την ελληνική τηλεόραση της Αγγλίας, φέρει εις πέρας τις μεταδόσεις του εξωτερικού.
 

Θοδωρής Αμβροσιάδης
Livemedia Crew

Με πολυετή εμπειρία στις audovisual υπηρεσίες , ο Θοδωρής Αμβροσιάδης εντάχθηκε στην ομάδα του Livemedia και την ενισχύει με τις γνώσεις του στην τεχνική υποστήριξη των εκδηλώσεων, αλλά και πίσω από την κάμερα.

 

Γιάννης Χανιωτάκης
Livemedia Journalist - Crew

Με σπουδές στη δημοσιογραφία, εργάστηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στο Λονδίνο. Από εκεί, τα τελευταία έξι χρόνια καλύπτει την ειδησεογραφία για ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης. Εντάχθηκε στην ομάδα του Livemedia το 2018 και μας μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν στη βρετανική πρωτεύουσα κι όχι μόνο.

 

Βασίλης Καραχούτης
Livemedia Crew

Διπλωματούχος πιανίστας και στα ανώτατα θεωρητικά. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη μουσική τεχνολογία και στις εφαρμογές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μετά από μια σύντομή πορεία στα οπτικοακουστικά συνειδητοποίησε ότι το live streaming είναι το μέλλον στην μάθηση και στη συνεχή εκπαίδευση. Συμμετέχει στην ομάδα του Livemedia από το 2015.

  Τέσσα Μαύρου
Sales

Με πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις και δραστηριότητα στην αγορά του διαδικτύου, αποτελεί πυλώνα στην ομάδα του Livemedia.
 
 
Άρης Κατσικαρίδης
Senior Software Engineer

Μεταπτυχιακές σπουδές στα Πληροφοριακά Συστήματα (Msc) και πτυχίο στη Φυσική. Έχει πολυετή εμπειρία σε: Computer Systems & Embedded Systems
Programming.
  Σάββας Παναγιωτίδης
Systems Administrator and cloud server management

Σπούδασε Πληροφορική & Επικοινωνίες στο ΤΕΙ Σερρών. Μετά από πολυετή εμπειρία ως ΙΤ σε εταιρίες του χώρου, ανέλαβε τη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων καθώς και την τεχνική υποστήριξη πελατών.
Ρία Ξανθοπούλου
Accounting

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον τομέα της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών στο ICBS College. Έχει πολυετή εμπειρία στα οικονομικά ανωνύμων εταιριών (Α.Ε.) και από το 2000 είναι η υπεύθυνη λογιστηρίου της εταιρείας.