ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ:Ζωντανά ο χάρτης με τα κρούσματα του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο
x
Livemedia Home
A+ | A-
GR | GLOBAL | UK

 Login / Register to Livemedia


11/12/2014 Events | Χαμόγελο του Παιδιού: "Ελάτε να γνωρίσετε τα 14 σπίτια μας!"

Events | Χαμόγελο του Παιδιού:  
 

Share

14.493 total
555 live
7.730 video
Views:
 
Sort by Date | Views
Παρακολουθήστε Ζωντανά & On Demand την Παρουσίαση του Μοντέλου Λειτουργίας των 14 σπιτιών του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πεμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014
Hilton Athens, 10 π.μ.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" διανύοντας το 20ο έτος δράσης τους σας καλεί την Πεμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10 π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Athens (αίθουσα Σαντορίνη) σε συνάντηση για την παρουσιαση του μοντέλου λειτουργίας των 14 Σπιτιών που λειτουργούν πανελλαδικά και στα οποία σήμερα μεγαλώνουν 363 παιδιά.

Για τα σπίτια μας και τη λειτουργία τους θα μιλήσουν το εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού μας, θεσμικοί συνεργάτες μας και εθελοντές μας. 

Με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν εκπρόσωποι διεθνών Οργανισμώνμε τους οποίους  συνεργαζόμαστε στενά, έχουν επισκεφθεί τα σπίτια μας και τα έχουν αναδείξει ως μία καλή πρακτική διεθνώς. Ανάμεσα τους και ο κ. Juan Miguel Petit, Special Rapporteu του Ο.Η.Ε., η κα. Maurc Harty Πρόεδρος και Εκτελιστική Διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά και ο κ. Alain Remue, Τμήματος Εξαφανισθέντων ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου και Πρόεδρος της Ειδικής Ομάδας Εγκλημάτων κατά των παιδιών της Interpol.

Τη Συνάντηση θα προλογίσουν ενήλικα παιδιά, που μεγάλωσαν στα Σπίτια μας.
Η συγκεκριμένη Συνάντηση αποτελεί έναρξη σειράς δράσεων ενημέρωσης, που θα πραγματοποιήσει "Το Χαμόγελο του Παιδιού διανύοντας το 20ο έτος δράσης του Πανελλαδικά.