08/02/2014 Εκπομπή "Όμορφη Ελλάδα" με τη Μάρνη Χατζηεμμανουήλ

Εκπομπή  
 

Share

12,227 total
2,291 video
5,115 photo
Views:
 
Sort by Date | Views
Ζούμε σε μία εποχή καταιγιστικών αλλαγών που οι νέες τεχνολογίες δρομολογούν νέες τάσεις, νέες φόρμες, νέες νόρμες.
Εμείς καλούμαστε να παντρέψουμε το παλιό με το καινούριο, την παράδοση με την εξέλιξη, τον άνθρωπο με το νέο του περιβάλλον.
Πυξίδα της εκπομπής, η Ελλάδα. Η όμορφη Ελλάδα με τη μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό της, τις παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα, τις καινοτομίες, την παραγωγή της. Η όμορφη Ελλάδα με τα χωριά και τις πόλεις της. Οι όμορφοι έλληνες.
Σήμερα θα συναντιόμαστε μέσα από το διαδικτυακό τόπο του Livemedia. Νέα μέσα, νέα μοντέλα, νέοι τρόποι, νέα εκφραστική αντίληψη για τη δημοσιογραφία.
Μαζί θα χτίσουμε τη νέα μας επικοινωνία.

Η Μάρνη Χατζηεμμανουήλ συνεργάζεται με το Livemedia, που έχει δική του φωνή στο χώρο για περισσότερο από μία δεκαετία. Γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη.
Είναι δημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ.
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος «Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ» του ΑΠΘ.
Έχει εργαστεί, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά, τηλεοπτικά κανάλια, γραφεία τύπου και δίδαξε ρεπορτάζ .
Κάλυψε όλων των ειδών τα θέματα, έκανε σύνταξη και αρχισυνταξία σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές, παρουσίασε εκπομπές (οικονομική, πολιτιστική, ενημερωτική) και δελτία ειδήσεων για περισσότερα από 10 χρόνια.
Το 2005 της απονεμήθηκε το δημοσιογραφικό βραβείο Μπότση για την ψυχαγωγική εκπομπή «Μάμα Μία» της ΕΤ3. Το 2006 της απονεμήθηκε το βραβείο «Πρόσωπα 2006» για την πολιτιστική εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» της ΕΤ3.
Το 2013 το ντοκιμαντέρ «People tell the story» της σειράς ντοκιμαντέρ της ΕΤ3 ο «Αιώνας της Θεσσαλονίκης», στο οποίο είχε την δημοσιογραφική επιμέλεια κέρδισε Ευρωπαϊκή τιμητική διάκριση (CIRCOM).
Έχει εκδώσει τέσσερα βιβλία και συμμετείχε σε ομαδικές εκδόσεις ποιητικών συλλογών. Είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου «Παιδί στην πόλη».
Webtv: Εκπομπή Όμορφη Ελλάδα