20/07/2016 Η Όμορφη Ελλάδα κάνει βόλτα στα Ιωάννινα

Η Όμορφη Ελλάδα κάνει βόλτα στα Ιωάννινα  
 

Share

29,056 total
6,461 video
19,800 photo
Views:
 
Sort by Date | Views
Ο βραζιλιάνος συγγραφέας Paulo Coelho είπε: "Να είσαι γενναίος. Ρισκάρισε. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την εμπειρία". Εμείς λοιπόν τα κορίτσια της Όμορφης Ελλάδας συνεχίζουμε την εξερεύνηση. Επιτέλους στην "πατρίδα" μας, στα ξεχωριστά Ιωάννινα. Αυτή τη φορά όμως λιγάκι διαφορετικά. Γιατί το καλοκαίρι θέλει ανεμελιά. Σαν κορίτσια και εμείς, ξεκινήσαμε την ημέρα μας, με τί άλλο, με μία βόλτα στην αγορά των Ιωαννίνων.

Διαλέξαμε τα καταστήματα που μας αντιπροσωπεύουν, φυσικά τα Project Stores. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, επιλέξαμε τα ιδανικά κομμάτια που θα μας έκαναν να νιώθουμε όμορφες και ξεκινήσαμε την βόλτα μας. Επισκεφτήκαμε το Κέντρο Παραδοσιακής Βιοτεχνίας Ιωαννίνων.

Πρόκειται για έναν χώρο που όλοι οφείλουν να επισκεφτούν, προκειμένου να γνωρίσουν την παραδοσιακή Γιαννιώτικη τέχνη των χειροποίητων αντικειμένων αργυροχοίας, μια παράδοση στα Ιωάννινα. Επειδή όμως είμαστε λάτρεις του μυστηρίου και η ζωή μας περιτριγυρίζεται από το διαδίκτυο και τα videogames, ο επόμενος προορισμός μας ήταν τα δωμάτια του TheMindTrap, για να ζήσουμε και εμείς το δικό μας ζωντανό videogame.

Καταλήξαμε λοιπόν στο δωμάτιο "Ψυχιατρείο". Πώς; Θέλουμε να πιστεύουμε τυχαία. Έχοντας λοιπόν "σώας τας φρένας",αποχωρήσαμε έχοντας φυσικά λύσει τον γρίφο. Οι αρχαίοι έλεγαν "Νούς υγιής εν σώματι υγιεί", πήραμε λοιπόν το δρόμο για τις Ζωσιμάδες Ιωαννίνων, για να παρακολουθήσουμε την προπόνηση του Πας Γιάννινα, να εμψυχώσουμε την ομάδα, αφού έχουμε την τιμή να πάμε στην Ευρώπη και με την ευκαιρία να γυμναστούμε και λιγάκι.Γνωρίσαμε φυσικά και έναν θρύλο της ομάδας, τον Εδουάρδο Κοντογιωργάκη ή αλλιώς "Loco".

Ένα πράγμα που αξίζει να αναφέρουμε είναι η μοναδική και ιστορική Λίμνη Παμβώτιδα και για να μην ξεφεύγουμε,συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο, Επισκεφτήκαμε τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων. Γιατί η Κωπηλασία είναι ένα άθλημα γοητευτικό, που συνδυάζει επαφή με τη φύση, θέαμα και έχει μακρά παράδοση και ιστορία στην πόλη. Μιλώντας όμως για καλοκαίρι και ανεμελιά, δεν θα έλειπε και μια γρήγορη βουτιά στην πισίνα του ξενοδοχείου AAR Hotel&Spa, με το καταπράσινο τοπίο γύρω μας.

Η ημέρα μας δεν θα μπορούσε να κλείσει πιο "δροσιστικά" με μια βόλτα στην βραδινή ζωή των Ιωαννίνων και εννοείται στο Εν Ιωαννίνοις, γιατί... καλοκαίρι χωρίς κοκτέιλ γίνεται; Δεν γίνεται!
Webtv: Εκπομπή Όμορφη Ελλάδα